Aanbiedingen en opruiming

Slim relatiegeschenken inkopen met extra veel voordeel? Hieronder staan 488 aanbiedingen, restanten en uitlopende relatiegeschenken die zo lang de voorraad strekt met extra veel korting via de relatiegeschenken outlet store op MultiGift.nl kunnen worden gekocht. Profiteer van hoge kortingen op uitlopende relatiegeschenken en restanten uit ons assortiment. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 70% ten opzichte van de oorspronkelijke verkoopprijs. Het restanten aanbod op MultiGift.nl wijzigt dagelijks met nieuwe aanbiedingen en relatiegeschenken die uit het assortiment gaan. Wacht niet te lang, want OP=OP. Sla uw slag en bestel snel online via MultiGift.nl.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek aanbiedingen en opruiming

Voor een evenement met een landelijke patiëntenvereniging waren we op zoek naar een mooi, bruikbaar, betaalbaar en representatief artikel. Voor een absoluut acceptabele prijs werd ons deze powerbank binnen een paar weken geleverd, met een mooi afgewerkte lasergravure van het logo van onze Stichting. We maken al jaren gebruik van Multigift...betrouwbaar, betaalbaar en een goede service !

Voor een heel speciaal project hebben wij de groene strandballen gebruikt. In het kader van een beurstuin rondom Annie M.G. Schmidt zijn de ballen gebruikt om een fantastische fantasieboom te maken. Door de verschillende kleuren groen van de ballen was de boom levendig en precies passend in het concept. In de zoektocht naar geschikte materialen, zijn verschillende opties de revue gepasseerd, maar deze ballen waren het meest geschikt en bij Multigift ook het meest betaalbaar met de mogelijkheid om een relatief 'Kleine' hoeveelheid te bestellen. De bestelling is goed, snel en zorgvuldig uitgevoerd, wat gezien de korte voorbereidingstijd van het project heel prettig was. Alle complimenten...

I would like to thank Marc for being so prompt and responsible with our order. We have just received our branded sunglasses of an excellent quality. Very happy with the service and the quality of products delivered! Well done! You will definitely hear from us again. Best regards on behalf of Gold Lion Holding, Malta.