Eten en drinken stressballen bedrukken met logo

Eten en drinken stressballen

Bedrukte eten en drinken stressballen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Eten en drinken stressballen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte antistress artikelen, eten en drinken stressballen en relatiegeschenken. Wilt u eten en drinken stressballen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Eten en drinken stressballen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Eten en drinken stressballen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van eten en drinken stressballen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte eten en drinken stressballen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij eten en drinken stressballen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over eten en drinken stressballen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van antistress artikelen, bedrukte eten en drinken stressballen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek eten en drinken stressballen

Ik had op korte termijn een grote hoeveelheid anti-stress eieren nodig. Multigift heeft mij uitstekend geholpen door duidelijke en heldere communicatie en dezelfde dag nog met een ontwerp te komen. Uiteindelijk kon ik de volgende dag de order bevestigen en konden we in overleg de producten een aantal dagen later al ophalen. Goede service!

Dank jullie wel voor de snelle en perfecte levering van de 'anti-stressappeltjes' voor Ziggo medewerkers. Ik was direct ontstressed door jullie aanpak en gegeven vertrouwen in deze rapido bestelling. En ook mijn collega's zijn flink losgegaan op de geleverde anti-stressappeltjes, waardoor we het jaar vol energie kunnen afsluiten. We weten jullie voor een volgende keer weer te vinden. Groet Maud.

Als vereniging voor diëtisten leek het ons leuk om een stressbal in de vorm van een appel mee te geven aan onze leden. Al snel kwam ik uit op MultiGift.nl, een gemakkelijk te vinden site via google. Normaliter gaan de stressballen in oplagen van 100, maar het was geen enkel probleem om een uitzondering te maken en 50 stuks te leveren. Erg prettig, die flexibiliteit! Daarnaast had ik de bestelling de volgende dag al in huis, helemaal super zo'n snelle levering! Kortom: MultiGift is ons prima tegemoet gekomen & voldeed geheel aan de verwachtingen!

0,60
(5)
Actuele voorraad: 4457
0,75
(4)
Actuele voorraad: 6554
0,95
(7)
Actuele voorraad: 6200
0,75
(4)
Actuele voorraad: 3258
0,75
Actuele voorraad: 1151
2,45
Actuele voorraad: 4147
1,64
Binnenkort leverbaar
1,96
Actuele voorraad: 178