Personen en stress figuren bedrukken met logo

Personen en stress figuren

Bedrukte personen en stress figuren zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Personen en stress figuren zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte antistress artikelen, personen en stress figuren en relatiegeschenken. Wilt u personen en stress figuren laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Personen en stress figuren bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Personen en stress figuren bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van personen en stress figuren of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte personen en stress figuren van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij personen en stress figuren kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over personen en stress figuren of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van antistress artikelen, bedrukte personen en stress figuren en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek personen en stress figuren

De anti-stress dokter is er in 2 verschillende uitvoeringen. Fijn dat de medewerker meedacht en aangaf dat hij de goedkopere anti stress dokter had gefractureerd ipv de duurdere variant. Echter, is de duurdere variant voor mij qua gezichtsuitdrukking beeldender. Zodoende gemaild dat ik toch voor de duurdere variant ging. Waarop de reactie was dat de duurdere dokter er wel veel ouder uitzag.

We gebruiken dit stressballetje voor aankomende studenten als kadootje. Het staat symbool voor onze opleiding Toerisme en Recreatie (HTRO). Inmiddels is het een soort mascotte geworden en gaat dit balletje mee met de studenten op alle reizen en maken ze foto's met dit balletje op alle plekken van de wereld. We hebben er zelfs een fotowedstrijd aangekoppeld!

Een antistress bal is een relatiegeschenk dat altijd welkom is en in dit geval twee doelen dient. Leuk om kado te doen. Zoals ik gewend ben van MultiGift staat de bestelling weer sneller voor de deur dan verwacht. Er is altijd wel wat leuks als relatiegeschenk te vinden in elke prijsklasse bij MultiiGift. De antistress kerstmannetjes doen het altijd goed.

0,60
(7)
Actuele voorraad: 7870
0,60
(7)
Actuele voorraad: 13547
0,75
(1)
Actuele voorraad: 2634
1,00
(2)
Actuele voorraad: 4126
1,25
(1)
Actuele voorraad: 397
0,98
Actuele voorraad: 850
0,82
(2)
Binnenkort leverbaar
1,00
Actuele voorraad: 23723
0,80
Actuele voorraad: 4635
0,63
(1)
Actuele voorraad: 39337
1,72
Actuele voorraad: 10880