Seizoen stressballen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Seizoen stressballen

Bedrukte seizoen stressballen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Seizoen stressballen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte antistress artikelen, seizoen stressballen en relatiegeschenken. Wilt u seizoen stressballen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Seizoen stressballen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Seizoen stressballen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van seizoen stressballen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte seizoen stressballen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij seizoen stressballen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over seizoen stressballen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van antistress artikelen, bedrukte seizoen stressballen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek seizoen stressballen

Ik had op korte termijn een grote hoeveelheid anti-stress eieren nodig. Multigift heeft mij uitstekend geholpen door duidelijke en heldere communicatie en dezelfde dag nog met een ontwerp te komen. Uiteindelijk kon ik de volgende dag de order bevestigen en konden we in overleg de producten een aantal dagen later al ophalen. Goede service!

We gebruiken dit stressballetje voor aankomende studenten als kadootje. Het staat symbool voor onze opleiding Toerisme en Recreatie (HTRO). Inmiddels is het een soort mascotte geworden en gaat dit balletje mee met de studenten op alle reizen en maken ze foto's met dit balletje op alle plekken van de wereld. We hebben er zelfs een fotowedstrijd aangekoppeld!

Een antistress bal is een relatiegeschenk dat altijd welkom is en in dit geval twee doelen dient. Leuk om kado te doen. Zoals ik gewend ben van MultiGift staat de bestelling weer sneller voor de deur dan verwacht. Er is altijd wel wat leuks als relatiegeschenk te vinden in elke prijsklasse bij MultiiGift. De antistress kerstmannetjes doen het altijd goed.

0,60
(5)
Actuele voorraad: 4457
0,45
(8)
Actuele voorraad: 12224
0,75
(1)
Actuele voorraad: 2634
0,85
(3)
Actuele voorraad: 32
0,76
Actuele voorraad: 116