Grijze balpen met antistress tennisbal 9883

Grijze balpen met antistress tennisbal

Grijze balpen met antistress tennisbal, blauwschrijvend.
Artikelnummer: 9883
Grijze balpen met antistress tennisbal is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze grijze balpen met antistress tennisbal kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek aanbiedingen en opruiming.
Een heel mooie stress balpen voor een uitstekende prijs. Met de opdruk ging het niet goed maar dit is snel vakkundig en zeer goed opgelost. Telefonisch erg goed bereikbaar en zeer vriendelijk. Ga hier in de toekomst zeker weer bestellen.
Binnen twee werkdagen geleverd. Niet via de vaste drukker maar via een collega drukker kon de spoedlevering wel plaats hebben. Wederom topprestatie.
Goede kwaliteit pen en het verzoek om eerder te leveren dan de voorgeschreven levertijd werd gelijk gehonoreerd. Top!!!
We hadden de pennen besteld om aan de deelnemers van onze tenniskampioenschappen te geven. De jeugd vond ze erg leuk. Want het is best moeilijk om ze iets leuks te geven, ze hebben vaak alles al. Maar de pen is goed ontvangen. Leuk ding, snelle levering, prima service.
Grijze balpen met antistress tennisbal vinden wij een originele give away. Makkelijk contact, snelle levering, opdruk prima. Al met al zijn wij dik tevreden!
Wij hebben een klant voor de tweede keer pennen met een anti-stress tennisbal geleverd. Dat wij deze order voor een tweede keer mogen uitleveren zegt in feite voldoende. Leveringstijd in orde, kwaliteit van de opdruk in orde, communicatie in orde dus al met al een tevreden klant.
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Grijze balpen met antistress tennisbal


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Grijze balpen met antistress tennisbal. Bekijk de rubriek Sport stressballen voor meer alternatieven.

0,40
(20)
Actuele voorraad: 40724
0,40
(12)
Actuele voorraad: 116883
0,50
(9)
Actuele voorraad: 5810
0,75
(6)
Actuele voorraad: 3946
0,75
(12)
Actuele voorraad: 9306
0,50
(7)
Actuele voorraad: 2849
0,35
(1)
Actuele voorraad: 11242
0,35
(1)
Actuele voorraad: 4936
Bekijk meer Antistress artikelen

Monster van grijze balpen met antistress tennisbal aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de grijze balpen met antistress tennisbal (artikel 9883) bedraagt de stuksprijs à € 0,35 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over grijze balpen met antistress tennisbal


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Grijze balpen met antistress tennisbal. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor grijze balpen met antistress tennisbal


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Grijze balpen met antistress tennisbal? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!