Stressballen transport bedrukken met logo | MultiGift.nl

Stressballen transport

Bedrukte stressballen transport zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Stressballen transport zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte antistress artikelen, stressballen transport en relatiegeschenken. Wilt u stressballen transport laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Stressballen transport bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Stressballen transport bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van stressballen transport of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte stressballen transport van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij stressballen transport kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over stressballen transport of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van antistress artikelen, bedrukte stressballen transport en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek stressballen transport

Dit was onze 1e ervaring met de antistress shovel en met MultiGift. Zoals altijd moest het weer op het laatste moment geregeld worden. Na de aanvraag per mail met het verzoek tot spoedlevering, werd alles perfect conform afspraak en nog voor de afgesproken leveringsdatum afgewikkeld en afgeleverd. Kortom bij bestelling via deze leverancier is een "Antistress" artikel eigenlijk overbodig.

De antistress auto is prima ontvangen. wij hadden deze liver in "onze kleur" groen gehad maar rood valt ook lekker op. De auto's liggen nog op de bureaus en vliegen regelmatig door het kantoor. De stress tussen collega's wordt hiermee dus goed aangepakt. En ze komen gelukkig niet zo hard aan. Snelle en goede service van Multigift.

Het was gemakkelijk om een goede prijs te ontvangen voor een order bedrukte stress auto's. Vrijwel direct kreeg ik antwoord. De bestelling was daardoor snel behandeld waardoor ik de stress autootjes ruimschoots binnen 2 weken binnen had, Daarnaast zijn de autootjes zeer naar wens. Ik ben zeker van plan om hier vaker mijn bestellingen te plaatsen.

0,65
(18)
Actuele voorraad: 37442
1,25
Actuele voorraad: 148
1,00
(1)
Actuele voorraad: 1345
1,25
Actuele voorraad: 5794
1,25
(1)
Actuele voorraad: 1878
0,95
(6)
Actuele voorraad: 572
0,94
Actuele voorraad: 8080
0,88
Actuele voorraad: 5794
0,88
Actuele voorraad: 9636
1,32
Actuele voorraad: 3586