Wereldbol stressballen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Wereldbol stressballen

Bedrukte wereldbol stressballen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Wereldbol stressballen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte antistress artikelen, wereldbol stressballen en relatiegeschenken. Wilt u wereldbol stressballen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Wereldbol stressballen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Wereldbol stressballen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van wereldbol stressballen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte wereldbol stressballen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij wereldbol stressballen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over wereldbol stressballen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van antistress artikelen, bedrukte wereldbol stressballen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek wereldbol stressballen

Al 7 jaar lang bestaat het VAKANTIEMUSEUM op onze SBO-school, De Kimkiel. Elk jaar krijgt iedereen, die met de school te maken heeft - kinderen, collega’s, taxichauffeurs, stagiaires - een vakantieopdracht. Elk jaar geven we iets mee en vragen we om iets te doen/of iets te verzamelen in de vakantie: een flesje water, een bakje zand vullen, een ansichtkaart versturen vanaf je vakantie/thuis adres met de bijgesloten postzegel, van de meegegeven euro een lekker ijsje kopen en dáár een foto maken, of met je vriend(innet)je, vader/moeder of opa/oma samen bellen blazen en dáár een foto van maken. Na de zomer richten we dan jaarlijks een vakantiemuseum in met al die beelden. Met die beelden doen...

Enorm goede service. Aangezien we het als een afscheidskadootje willen geven in een Afrikaans land, (onze Nederlandse kinderen nemen afscheid op een Afrikaanse school) leek het ons leuk om dit balletje te geven om zo ook een stukje bewustwording te kweken voor de wereld. Print is heel duidelijk en ook echt een leuk formaat balletje. Ik wilde de balletjes snel hebben omdat ik ze mee moest nemen, dus gevraagd of het de volgende dag nog bezorgd kon worden en dit kon! Heel erg fijn, hartelijk dank nogmaals!

Leuke promotionele gift, (potentiële) klanten ontvangen het altijd enthousiast! Wie wil er nu niet "ontstressen" door te knijpen. Bijkomende voordeel, het is handig te vervoeren, wij hebben beurzen over heel de wereld. Vandaar de keuze ook voor de wereldbol met eigen (vleermuis) logo. Bestellen gaat altijd lekker snel.

0,70
(39)
Actuele voorraad: 2406
0,40
(34)
Actuele voorraad: 1954
0,40
(21)
Actuele voorraad: 39119
0,58
Actuele voorraad: 4006
0,68
Actuele voorraad: 640
0,43
Actuele voorraad: 18630
0,43
(1)
Actuele voorraad: 11412
0,63
Actuele voorraad: 44