MultiGift wint bronzen "Best online performance award 2015"


MultiGift wint bronzen Best online performance award 2015


MultiGift heeft tijdens de leveranciersdagen op 2 september in de Jaarbeurs (Utrecht) een verdienstelijke derde prijs in ontvangst genomen als beste online leverancier van relatiegeschenken. Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op!

Ten overstaan van circa 450 vakgenoten en collega relatiegeschenken bedrijven, tijdens het grootste jaarlijkse event in de relatiegeschenken branche, werd MultiGift door de vakjury geroemd om haar jarenlange stabiliteit, vakbekwaamheid en kennis van de branche.

Quote uit het rapport van de vakjury:
MultiGift is een hele solide, degelijke online leverancier, die in de promotionele productenbranche al jaren een voortrekkersrol vervult. MultiGift is een early adaptor en absoluut een partij die bij opdrachtgevers het aanzien van online verkoop van promotionele producten verhoogt, iets wat de vakjury zeer verheugt. MultiGift ziet die inspanning ook terug in een groeiend aantal loyale klanten.

Verder werd MultiGift door de vakjury betiteld als een "mooi bedrijf" en dat voelt als een hoofdprijs voor ons. Het is een duidelijke bevestiging dat MultiGift meedoet in de top van Nederlandse relatiegeschenken bedrijven en niet alleen online. Deze erkenning motiveert ons om nog een stapje harder te lopen, zodat we in 2016 hopelijk weer op het podium staan.

Via deze weg bedanken wij klanten, collega's, leveranciers, vakjury en alle andere relaties die op ons gestemd hebben.

UPDATE 07-09-2016: MultiGift wint publieksprijs "Best Online Performance 2016". Lees meer >