Like It sticky notities 61124

Like It sticky notities

Papieren sticker notities in de kleuren, roze, groen, blauw en geel in de vorm van een opgestoken duim. Geregistreerd ontwerp®
Artikelnummer: 61124
Like It sticky notities is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze like it sticky notities kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek memoblaadjes.
Fantastisch... allemaal lachende gezichten op dag van de leerkracht. Een duim voor iedereen en een boekje om jezelf elke dag opnieuw een duim te geven. Wij vonden dit prijs kwaliteit TOP
Leuke gadget om weg te geven met een positieve insteek. Sticky notes zijn erg klein, en dus niet echt te gebruiken om hele boodschappen op te schrijven.
Post it in de vorm van een duimpje, klein maar fijn.
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Like It sticky notities


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Like It sticky notities. Bekijk de rubriek Memoblaadjes voor meer alternatieven.

0,14
(3)
Actuele voorraad: 67655
0,22
(3)
Actuele voorraad: 10044
1,89
(1)
Actuele voorraad: 290
0,16
Actuele voorraad: 147146
0,59
Actuele voorraad: 44813
0,54
Actuele voorraad: 23199
0,20
(1)
Actuele voorraad: 226
2,46
Actuele voorraad: 9974
Bekijk meer Bureau en kantoorartikelen

Monster van like it sticky notities aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de like it sticky notities (artikel 61124) bedraagt de stuksprijs à € 0,59 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over like it sticky notities


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Like It sticky notities. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor like it sticky notities


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Like It sticky notities? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!