Memohouders bedrukken met logo | MultiGift.nl

Memohouders

Bedrukte memohouders zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Memohouders zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte bureau en kantoorartikelen, memohouders en relatiegeschenken. Wilt u memohouders laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Memohouders bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Memohouders bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van memohouders of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte memohouders van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij memohouders kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over memohouders of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van bureau en kantoorartikelen, bedrukte memohouders en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek memohouders

Pluim voor de opvolging. Was even spannend of mijn bestelling op tijd ging geleverd worden, was in backorder geplaatst alhoewel er voldoende voorraad was. Maar dankzij de vriendelijke en correcte opvolging van jullie medewerker RB is alles net op tijd geleverd. De memoset ziet er heel mooi uit. Ik wist wel dat de pennen niet inbegrepen waren maar misschien is dit niet voor iedereen duidelijk omdat deze toch op foto staan. Lage prijs voor een prima geschenk!

Wij hebben de hartvormige memoclip ingezet bij onze Valentijnsdagactie. Doelstelling was om doktersassistenten te verrassen op deze dag met de clip. Daarnaast willen wij deze dames beter leren kennen. Indien zij een antwoordkaart instuurden met daarop hun persoonlijke gegevens ontvingen zij nog een extra memoclip (omdat er meerdere assistenten per dokter zijn en wij nu nog niet weten wie dat zijn). Momenteel hebben we al meer dan 450 antwoordkaarten ontvangen, dus de clip wordt zeer gewaardeerd. Ten tweede hebben wij alle interne medewerkers op Valentijnsdag verrast door deze clip op hun bureau neer te zetten, met daarin een kaartje waarop stond dat we ieders inzet erg waarderen. Hierop...

0,29
(1)
Actuele voorraad: 2383
0,29
(3)
Actuele voorraad: 52384
0,26
Actuele voorraad: 3125
0,19
(1)
Actuele voorraad: 21763
0,51
Actuele voorraad: 5497
0,55
Binnenkort leverbaar
1,46
(1)
Actuele voorraad: 986
0,58
Actuele voorraad: 5135
1,70
Actuele voorraad: 554
1,24
(1)
Actuele voorraad: 688
2,00
Actuele voorraad: 819
2,22
Actuele voorraad: 4268