Vergrootglazen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Vergrootglazen

Bedrukte vergrootglazen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Vergrootglazen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte bureau en kantoorartikelen, vergrootglazen en relatiegeschenken. Wilt u vergrootglazen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Vergrootglazen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Vergrootglazen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van vergrootglazen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte vergrootglazen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij vergrootglazen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over vergrootglazen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van bureau en kantoorartikelen, bedrukte vergrootglazen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek vergrootglazen

Mijn complexe bestelling vereiste een goed overleg. Na een mailwisseling met enkele ontwerpen in de bijlage was het snel duidelijk wat de mogelijkheden en beperkingen waren. Door de helderheid en vlotte reacties van multigift.com had ik binnen enkele dagen mijn persoonlijk ontworpen credit-cards-met-vergrootglas binnen!

De bestelling van het vergrootglaasje was makkelijk, met de juiste assistentie (via mail) van multigift. Het artikel is handig voor ons en onze klanten. Handig voor ons omdat het makkelijk meegaat in een sales-kit en/of op tafel is gelegd voor een vergadering. Handig voor de klant omdat hij/zij makkelijker dan voorheen de gegevens in de tabellen en charts kan lezen.

Het vergrootglaasje blijft voor ons een succes, en hebben het al een aantal keer opnieuw besteld. Wij gebruiken het glaasje als give-away op een beurs, onze stand bezoekers zijn techneuten en vinden het een leuke gadget, nemen er altijd eentje mee. Prijs technisch is een leuk weggevertje en een pakkende manier om onze naam te verspreiden. De service van Multigift is perfect, bestellen gaat soepel en een snelle levering.