Computermuizen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Computermuizen

Bedrukte computermuizen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Computermuizen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte computer accessoires, computermuizen en relatiegeschenken. Wilt u computermuizen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Computermuizen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Computermuizen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van computermuizen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte computermuizen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij computermuizen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over computermuizen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van computer accessoires, bedrukte computermuizen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek computermuizen

We hebben deze draadloze computermuizen laten bedrukken met ons bedrijfslogo. Nu zien onze klanten meteen voor welk bedrijf wij werken. De levering verliep snel en soepel, we hebben goed contact gehad met Multigift. Het enige minpuntje is dat de muizen niet geleverd worden met batterijen. Toen wij in vol enthousiasme de muizen wilde gaan gebruiken moesten we wel eerste batterijen kopen. Dit staat wel bij het product vermeld maar als ik dan toch een minpuntje moet noemen. Voor de rest werken ze superfijn en ze zien er heel chique uit, goede reclame voor ons bedrijf!

9,25
(1)
Actuele voorraad: 3125
14,45
Actuele voorraad: 1547
7,68
Binnenkort leverbaar
7,65
(2)
Actuele voorraad: 10490
9,18
Binnenkort leverbaar
34,77
Actuele voorraad: 5083
2,77
Actuele voorraad: 14451