Laserpointer bedrukken met logo | MultiGift.nl

Laserpointer

Bedrukte laserpointer zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Laserpointer zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte computer accessoires, laserpointer en relatiegeschenken. Wilt u laserpointer laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Laserpointer bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Laserpointer bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van laserpointer of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte laserpointer van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij laserpointer kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over laserpointer of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van computer accessoires, bedrukte laserpointer en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek laserpointer

Ik heb voor de tweede keer deze laser pointer pennen besteld. De mooie slanke pen ligt lekker in de hand, schrijft fijn en het lampje en de laser werken prima. Het houten doosje geeft het een chique uitstraling. De laser gravures in de pen en op het doosje zijn mooi scherp. Een prima relatiegeschenk voor een zeer mooie prijs die door onze relaties en klanten zeer wordt gewaardeerd!

Vanaf het 1e contact al een goede communicatie en snel antwoord op mails. Daarna een prettig overleg over het ontwerpen en duidelijke vermelding van alle kosten. Geen bijkomende 'onverwachte kosten'. De pen zelf is ook prettig in gebruik, zowel het lampje als de laser werken prima. Ze worden dan ook zeer veel gebruikt in ons bedrijf. Kortom een goed product met een nog beter bedrijf erachter.

Ontzettend snelle reactie op mijn vraag via het internet. Een duidelijke prijsopgave en daarna ook duidelijke communicatie via de mail met een mooie afbeelding van het product. Wij zijn erg blij met de laserpointer, die moet dienen als presentje voor sprekers op een congres dat wij organiseren. Hartelijk dank voor de goede service!

2,60
Actuele voorraad: 7219
1,84
(1)
Actuele voorraad: 9247
2,11
(3)
Actuele voorraad: 2893
9,97
(1)
Actuele voorraad: 1552
9,16
Actuele voorraad: 3841
2,63
Actuele voorraad: 23454
26,20
Actuele voorraad: 682
20,07
Actuele voorraad: 2605
7,93
Actuele voorraad: 4253
26,16
Actuele voorraad: 1673
30,57
Actuele voorraad: 711
10,34
Actuele voorraad: 4277