Cilinder 9010

Cilinder

Cilinder, Cilinder, plastic
Artikelnummer: 9010
Cilinder is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze cilinder kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek diverse relatiegeschenken.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Cilinder


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Cilinder. Bekijk de rubriek Diverse relatiegeschenken voor meer alternatieven.

3,03
(1)
Actuele voorraad: 1232
0,70
Actuele voorraad: 10013
0,34
Actuele voorraad: 48167
0,35
Actuele voorraad: 4475
0,35
Actuele voorraad: 6439
0,35
Actuele voorraad: 10722
1,56
Actuele voorraad: 446
0,37
Actuele voorraad: 52575
Bekijk meer Diverse relatiegeschenken

Monster van cilinder aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de cilinder (artikel 9010) bedraagt de stuksprijs à € 1,05 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over cilinder


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Cilinder. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor cilinder


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Cilinder? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!