Transparant Kentekenhoesje 1101

Transparant Kentekenhoesje

Transparant Kentekenhoesje
Artikelnummer: 1101
Transparant Kentekenhoesje is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze transparant kentekenhoesje kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek diverse relatiegeschenken.
Allereerst een goede middag, stuur u dit berichtje omdat ik zeer tevreden ben voor de geleverde goederen die wij besteld hadden. Was de volgende dag beloofd en u bent de afspraak ook nagekomen. Daarvoor mijn dank en wij weten u de volgende keer weer te vinden.
Snelle levering en goed produkt.
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Transparant Kentekenhoesje


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Transparant Kentekenhoesje. Bekijk de rubriek Diverse relatiegeschenken voor meer alternatieven.

2,87
(1)
Actuele voorraad: 9843
0,76
Actuele voorraad: 21807
0,35
Actuele voorraad: 28485
0,34
Actuele voorraad: 1902
0,34
Actuele voorraad: 1895
0,34
Actuele voorraad: 3241
1,59
Actuele voorraad: 446
0,37
Actuele voorraad: 28575
Bekijk meer Diverse relatiegeschenken

Monster van transparant kentekenhoesje aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de transparant kentekenhoesje (artikel 1101) bedraagt de stuksprijs à € 0,14 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over transparant kentekenhoesje


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Transparant Kentekenhoesje. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor transparant kentekenhoesje


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Transparant Kentekenhoesje? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!