Fotolijsten

Bedrukte fotolijsten zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Fotolijsten zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte fotolijsten en relatiegeschenken. Wilt u fotolijsten laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Fotolijsten bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Fotolijsten bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van fotolijsten of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte fotolijsten van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij fotolijsten kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over fotolijsten of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van fotolijsten en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek fotolijsten

Ik ben zeer tevreden over de geleverde fotolijstjes en ook over de bezorging. Netjes verpakt en afgeleverd! Ik doe in ieder lijstje een visitekaartje, zodat ze die eruit kunnen halen en hun eigen foto kunnen plaatsen. Op die manier maak je toch reclame, zonder dat mensen het altijd op hun lijstje terug zien!

Zoeken op kleur

Filter fotolijsten op kleur