Multitool met zaklamp KC6859

Multitool met zaklamp

Multitool met zaklamp. De zaklamp heeft 4 witte LED lampjes en 1 rood knipperende LED lampje voor noodgevallen. Inclusief 8 technische tools. ABS met roestvrijstaal. Exclusief 3x AAA batterijen.
Artikelnummer: KC6859
Multitool met zaklamp is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze multitool met zaklamp kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek mini gereedschap.
Een goed relatiegeschenk voor een leuke prijs!
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Multitool met zaklamp


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Multitool met zaklamp. Bekijk de rubriek Mini gereedschap voor meer alternatieven.

1,00
(5)
Binnenkort leverbaar
1,01
(1)
Actuele voorraad: 11388
1,08
(2)
Actuele voorraad: 8920
3,26
Actuele voorraad: 8890
2,37
Actuele voorraad: 1564
1,72
Actuele voorraad: 5508
Bekijk meer Gereedschap

Monster van multitool met zaklamp aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de multitool met zaklamp (artikel KC6859) bedraagt de stuksprijs à € 2,70 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over multitool met zaklamp


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Multitool met zaklamp. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor multitool met zaklamp


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Multitool met zaklamp? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!