Fitnesshanddoek roze 3690

Fitnesshanddoek

Fitnesshanddoek, 100 % katoen, 380 gr/m2, Öko-Tex gecertificeerde leverancier
Artikelnummer: 3690
Fitnesshanddoek is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze fitnesshanddoek kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek aanbiedingen en opruiming.
Het relatiegeschenk aan de "Vrienden van het 25ste Poeldijkse Dweilfestival" is ontzettend enthousiast ontvangen. De service die door MultiGift is gegeven was super en de kwaliteit is klasse!
Het geschenk aan de "Vrienden van het 25ste Poeldijkse Dweilfestival" is ontzettend enthousiast ontvangen. De service die door de leverancier is gegeven was supper en de kwaliteit is klasse 1!
Mooi relatiegeschenk, goede kwaliteit, leuk product om met een knipoog naar de huidige tendens naar een fitter leven, uit te reiken. Snelle en correcte levering, een aanrader.
Mooi promo artikel, de kwaliteit is boven verwachting en bovendien een snelle levering, top!
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Fitnesshanddoek


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Fitnesshanddoek. Bekijk de rubriek Goedkope handdoeken voor meer alternatieven.

1,95
(1)
Actuele voorraad: 8415
0,82
Actuele voorraad: 5220
3,46
Actuele voorraad: 19866
11,47
Actuele voorraad: 1160
1,78
(1)
Actuele voorraad: 12166
Bekijk meer Handdoeken

Monster van fitnesshanddoek aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de fitnesshanddoek (artikel 3690) bedraagt de stuksprijs à € 1,84 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over fitnesshanddoek


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Fitnesshanddoek. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor fitnesshanddoek


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Fitnesshanddoek? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!