Bookstyle Sushi LT91691

Bookstyle Sushi

Sushi set met accessoires om zelf sushi te maken. Verpakt in een ecologische verpakking in de stijl van een boek. De set bevat 2 setjes eetstokjes, 2 keramische onderzetters voor de eetstokjes, 2 kleine schaaltjes van keramiek voor soja of wasabi, een sushi rolmat en een houten rijstlepeltje. Op de binnenzijde van de kaft staat interessante informatie over sushi.
Artikelnummer: LT91691
Bookstyle Sushi is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze bookstyle sushi kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek aanbiedingen en opruiming.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Bookstyle Sushi


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Bookstyle Sushi. Bekijk de rubriek Keukengerei voor meer alternatieven.

1,34
(3)
Actuele voorraad: 31207
0,63
(1)
Actuele voorraad: 9296
1,61
(2)
Actuele voorraad: 25703
7,97
Binnenkort leverbaar
8,70
Actuele voorraad: 92
26,01
Actuele voorraad: 1414
0,37
Actuele voorraad: 72583
1,11
(3)
Actuele voorraad: 12
Bekijk meer Huishoudelijke relatiegeschenken

Monster van bookstyle sushi aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de bookstyle sushi (artikel LT91691) bedraagt de stuksprijs à € 8,24 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over bookstyle sushi


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Bookstyle Sushi. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor bookstyle sushi


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Bookstyle Sushi? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!