Bedrijfskleding bedrukken met logo | MultiGift.nl

Bedrijfskleding

Bedrukte bedrijfskleding zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Bedrijfskleding zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte kleding, bedrijfskleding en relatiegeschenken. Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Bedrijfskleding bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Bedrijfskleding bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van bedrijfskleding of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte bedrijfskleding van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij bedrijfskleding kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over bedrijfskleding of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van kleding, bedrukte bedrijfskleding en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek bedrijfskleding

Heel erg te spreken over Multigift als leverancier! Ik zou Multigift eigenlijk liever willen omschrijven als partner vanwege het meedenken over snelle levering, prijs versus kwaliteit en positionering van bedrukking op in dit geval 500 poloshirts. Een alternatief poloshirt voorstellen anders dan de oorspronkelijke keuze en daarmee voor een besparing zorgen bij de klant. Bijzonder sympathiek. Daarnaast een ultra snelle levering. Multigift zal ik zeker benaderen als partner voor een volgende actie.

Na een paar offertes bij andere aanbieders gevraagd te hebben kwam ik bij Multigift. Ongelooflijk goedkoop de polo's. Zal het wat zijn zou je denken! Na vriendelijk met de telefoon contact gehad te hebben, een proef versie gekregen. Kwaliteit zag er goed uit en daarna polo's besteld in rood, blauw en zandkleur met voor en achter opdruk met letters en logo van de zaak. Wij werken in een viswinkel en kan me niet indenken dat het ergens anders viezer en vetter wordt als bij ons. Na nu al een stuk of 20 keer gewassen te hebben zien de polo's er nog als nieuw uit!! Ontzettend blij met deze goedkope en kwalitatief goede Polo's !!

Voor een project was ik op zoek naar een leuke attentie voor het projectteam. Aangezien een jack altijd handig is op de website van Multigift gezocht. Daar kwam ik al snel uit op het Varsity sweat jack. In overleg met Multigift een logo samengesteld dat op het jack geborduurd zou kunnen worden. ZIet er schitterend uit, grote tevredenheid bij het team. Snelle service en een goede prijs.