Handschoenen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Handschoenen

Bedrukte handschoenen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Handschoenen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte kleding, handschoenen en relatiegeschenken. Wilt u handschoenen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Handschoenen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Handschoenen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van handschoenen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte handschoenen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij handschoenen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over handschoenen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van kleding, bedrukte handschoenen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek handschoenen

Wij hadden met spoed een mooi artikel nodig voor een goodybag en wij zijn geweldig geholpen. Er werd supersnel gehandeld en meegedacht. De levering was ruim binnen afgesproken tijd. Het heeft onze verwachting overtroffen en een volgende order zullen wij zeker weer hier onderbrengen. Mede door deze geweldige service hadden wij een super leuk artikel waar enthousiast op werd gereageerd.

Wij zijn goed geholpen in het zoeken naar het goede product met logo. Product hadden wij al vrij snel bedacht en gevonden. Alleen het logo op dit artikel plaatsen was even zoeken. Dit kwam doordat wij niet veel mogen besteden. Wij zijn goed geholpen door Simone. En zijn daardoor tot een goed resultaat gekomen. Bedankt Simone! Bestelling is ook vlot en goed verlopen, net als de bezorging. Wij hebben 1 klein puntje, de maat van de handschoen had misschien nog genoemd kunnen worden bij het tonen van het artikel op de website.