Hastings jack navy 31324

Hastings jack

Hastings jack. Waterbestendige jas.Opvouwbare capuchon in kraag met koord en stoppers.Flap over voorsluiting met klittenband.Twee voorzakken.Verstelbare manchetten.Ophanglus.Binnenzakken.Drukkersrits. Buitenzijde 100% polyester Taslon met AC coating. Binnenvoering 100% polyester taffeta.

Dit schrijven klanten over deze hastings jack

Onlangs hebben wij voor ons management weekend 120 bedrukte Hasting jackets besteld. Vaak gaan we tijdens het weekend even naar buiten om een frisse neus te halen. Het Hasting jacket, dat we met ons bedrijflogo hebben laten bedrukken, is een fijn dun jack dat toch voldoende bescherming biedt tegen een fris windje of een regenbuitje. Het is makkelijk op te vouwen en in een tas mee te nemen.Veel van onze accountmangers hebben het jack in hun auto liggen om snel even aan te schieten als ze onderweg zijn. Iedereen was erg blij met het jack en we zien dat het veel gedragen wordt. Het is zelfs een internationaal jack geworden want onze collega's in Engeland en USA dragen ze ook met veel...

Artikelnummer: 31324
Hastings jack is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze hastings jack kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek aanbiedingen en opruiming.
Onlangs hebben wij voor ons management weekend 120 bedrukte Hasting jackets besteld. Vaak gaan we tijdens het weekend even naar buiten om een frisse neus te halen. Het Hasting jacket, dat we met ons bedrijflogo hebben laten bedrukken, is een fijn dun jack dat toch voldoende bescherming biedt tegen een fris windje of een regenbuitje. Het is makkelijk op te vouwen en in een tas mee te nemen.Veel van onze accountmangers hebben het jack in hun auto liggen om snel even aan te schieten als ze onderweg zijn. Iedereen was erg blij met het jack en we zien dat het veel gedragen wordt. Het is zelfs een internationaal jack geworden want onze collega's in Engeland en USA dragen ze ook met veel plezier. Bovendien is er ook een damesvariant van het model. Dit is wel zo leuk voor de dames aangezien de pasvorm van een herenjack bij de dames vaak te wensen over laat. Tenslotte is de prijs/kwaliteit verhouding ook nog eens super. Dit maakt het jack tot een absolute aanrader.
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Hastings jack


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Hastings jack. Bekijk de rubriek Jassen voor meer alternatieven.

45,27
(1)
Actuele voorraad: 22884
47,63
(1)
Actuele voorraad: 6227
45,27
Actuele voorraad: 7451
53,85
(1)
Actuele voorraad: 21166
Bekijk meer Kleding

Monster van hastings jack aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de hastings jack (artikel 31324) bedraagt de stuksprijs à € 13,99 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over hastings jack


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Hastings jack. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor hastings jack


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Hastings jack? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!