Promotiekleding bedrukken met logo | MultiGift.nl

Promotiekleding

Bedrukte promotiekleding zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Promotiekleding zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte kleding, promotiekleding en relatiegeschenken. Wilt u promotiekleding laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Promotiekleding bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Promotiekleding bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van promotiekleding of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte promotiekleding van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij promotiekleding kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over promotiekleding of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van kleding, bedrukte promotiekleding en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek promotiekleding

Heel erg te spreken over Multigift als leverancier! Ik zou Multigift eigenlijk liever willen omschrijven als partner vanwege het meedenken over snelle levering, prijs versus kwaliteit en positionering van bedrukking op in dit geval 500 poloshirts. Een alternatief poloshirt voorstellen anders dan de oorspronkelijke keuze en daarmee voor een besparing zorgen bij de klant. Bijzonder sympathiek. Daarnaast een ultra snelle levering. Multigift zal ik zeker benaderen als partner voor een volgende actie.

Na een paar offertes bij andere aanbieders gevraagd te hebben kwam ik bij Multigift. Ongelooflijk goedkoop de polo's. Zal het wat zijn zou je denken! Na vriendelijk met de telefoon contact gehad te hebben, een proef versie gekregen. Kwaliteit zag er goed uit en daarna polo's besteld in rood, blauw en zandkleur met voor en achter opdruk met letters en logo van de zaak. Wij werken in een viswinkel en kan me niet indenken dat het ergens anders viezer en vetter wordt als bij ons. Na nu al een stuk of 20 keer gewassen te hebben zien de polo's er nog als nieuw uit!! Ontzettend blij met deze goedkope en kwalitatief goede Polo's !!

Alle 35 vrijwilligers waren duidelijk herkenbaar tijdens de Huttenbouw in Noordwijk dankzij de goud gele shirts van MultiGift. We hadden voorzichtig gevraagd of er 5 haltershirts tussen konden. Dat was bij andere bedrijven nooit mogelijk, dus groot was onze blijdschap toen we voor de "stoere" mannen een haltershirt hadden.