T-shirts bedrukken met logo | MultiGift.nl

T-shirts

Bedrukte t-shirts zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. T-shirts zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte kleding, t-shirts en relatiegeschenken. Wilt u t-shirts laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. T-shirts bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

T-shirts bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van t-shirts of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte t-shirts van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij t-shirts kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over t-shirts of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van kleding, bedrukte t-shirts en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek t-shirts

Vorige maand had ik op korte termijn 500 bedrukte T-shirts nodig. Veel sneller dan verwacht had ik de T-shirts in mijn bezit. Toen bleek dat er een probleem met de bedrukking was heeft de Multigift medewerkster adequaat gehandeld en ervoor gezorgd dat er korte termijn alsnog de juiste T-shirts met de juiste bedrukking werden geleverd.

Alle 35 vrijwilligers waren duidelijk herkenbaar tijdens de Huttenbouw in Noordwijk dankzij de goud gele shirts van MultiGift. We hadden voorzichtig gevraagd of er 5 haltershirts tussen konden. Dat was bij andere bedrijven nooit mogelijk, dus groot was onze blijdschap toen we voor de "stoere" mannen een haltershirt hadden.

Ik had een bestelling geplaatst voor 100 bedrukte T-shirts. Deze T-shirts zijn bedoeld voor Roma-kinderen in Servië. Zij hebben meestal oude kleding en door deze t-shirts van goede kwaliteit uit te delen, kunnen zij weer even vooruit. We hadden met een deadline te maken, maar de T-shirts waren zeer gedrukt en verzonden, zodat deze de deadline makkelijk haalde. Door jullie goede zorgen zijn 100 Roma-kinderen voorzien van mooie T-shirts! Bedankt.

Subcategorieën van t-shirts

2,25
(6)
CUSTOM MADE
3,95
Actuele voorraad: 10233
3,95
(2)
Actuele voorraad: 80008
3,13
Actuele voorraad: 11300
16,23
(1)
Actuele voorraad: 7533
2,71
Actuele voorraad: 451
2,71
Actuele voorraad: 188
7,10
(1)
Actuele voorraad: 11365