Vesten bedrukken met logo | MultiGift.nl

Vesten

Bedrukte vesten zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Vesten zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte kleding, vesten en relatiegeschenken. Wilt u vesten laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Vesten bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Vesten bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van vesten of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte vesten van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij vesten kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over vesten of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van kleding, bedrukte vesten en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek vesten

Voor een project was ik op zoek naar een leuke attentie voor het projectteam. Aangezien een jack altijd handig is op de website van Multigift gezocht. Daar kwam ik al snel uit op het Varsity sweat jack. In overleg met Multigift een logo samengesteld dat op het jack geborduurd zou kunnen worden. ZIet er schitterend uit, grote tevredenheid bij het team. Snelle service en een goede prijs.