Ketting met LED licht MO8099

Ketting met LED licht

Hanger in de vorm van een hart van PS met rood LED licht en PVC ketting. Inclusief 3 LR41 batterijen.
Artikelnummer: MO8099
Ketting met LED licht is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze ketting met led licht kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek led lampen.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Ketting met LED licht


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Ketting met LED licht. Bekijk de rubriek Led lampen voor meer alternatieven.

0,26
(12)
Actuele voorraad: 224031
0,88
(5)
Actuele voorraad: 33680
0,22
(9)
Actuele voorraad: 3385
0,29
(6)
Actuele voorraad: 125137
1,00
(5)
Binnenkort leverbaar
0,86
Actuele voorraad: 83507
0,44
Actuele voorraad: 17796
Bekijk meer Lampen

Monster van ketting met led licht aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de ketting met led licht (artikel MO8099) bedraagt de stuksprijs à € 0,62 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over ketting met led licht


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Ketting met LED licht. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor ketting met led licht


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Ketting met LED licht? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!