Parasol voor op het strand IT2482

Parasol voor op het strand

36 Inch parasol voor op het strand, met etui. 170T polyester.
Artikelnummer: IT2482
Parasol voor op het strand is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze parasol voor op het strand kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek strand.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Parasol voor op het strand


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Parasol voor op het strand. Bekijk de rubriek Overige paraplu's voor meer alternatieven.

5,06
Actuele voorraad: 4270
3,96
(1)
Actuele voorraad: 7960
6,71
Actuele voorraad: 4178
5,34
Actuele voorraad: 4302
4,30
(2)
Actuele voorraad: 4861
14,16
(1)
Actuele voorraad: 2479
7,00
Actuele voorraad: 5387
4,00
Actuele voorraad: 5389
Bekijk meer Paraplu's

Monster van parasol voor op het strand aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de parasol voor op het strand (artikel IT2482) bedraagt de stuksprijs à € 4,56 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over parasol voor op het strand


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Parasol voor op het strand. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor parasol voor op het strand


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Parasol voor op het strand? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!