Stormparaplu's bedrukken met logo | MultiGift.nl

Stormparaplu's

Bedrukte stormparaplu's zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Stormparaplu's zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte paraplu's, stormparaplu's en relatiegeschenken. Wilt u stormparaplu's laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Stormparaplu's bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Stormparaplu's bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van stormparaplu's of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte stormparaplu's van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij stormparaplu's kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over stormparaplu's of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van paraplu's, bedrukte stormparaplu's en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek stormparaplu's

Voor mijn werkgever heb ik in eerste instantie 60 stuks van deze paraplu besteld. Deze zijn bedrukt met het logo van onze organisatie. De kwaliteit is erg goed. De baleinen zijn net zoals de stok van glasvezel, hierdoor is het niet waarschijnlijk dat de paraplu snel kapot gaat. De stormparaplu is iets duurder dan een normale paraplu, maar het geld zeker waard. Ook de communicatie met Multigift verliep erg prettig. Het was snel geregeld en de levering was ook naar verwachting. Onze klanten waarderen het gebaar en een paraplu komt altijd goed uit. Allicht bestellen we er nog meer.

Mooie paraplu, wel groot. Maar ideaal als je tijdens slecht weer lang een voetbalveld staat of bij een evenement. Je kan gezellig met meerdere personen onder de plu. Anderszijds is wel dat als je snel een boodschap o.i.d. wilt doen dat ie dan te groot is, niet goed in een hand te houden als er veel wind staat. Maar wij zijn erg tevreden, mooie plu, netjes bedrukt! (het dopje op de punt, mocht wel iets sterker zijn, het plastic is soms niet sterk genoeg).

6,34
(3)
Actuele voorraad: 9133
8,53
(1)
Actuele voorraad: 2526
21,82
Actuele voorraad: 3167
6,72
Actuele voorraad: 19713
10,46
Actuele voorraad: 14760
6,96
Actuele voorraad: 3524
14,85
Actuele voorraad: 3103
9,51
Actuele voorraad: 238
17,29
Actuele voorraad: 1299
15,55
Actuele voorraad: 137
15,70
Actuele voorraad: 510
14,60
Actuele voorraad: 4686