Documentenmap in A4 formaat grijs 0985

Documentenmap in A4 formaat

PU Documentenmap in A4 formaat met gekleurde stiksels en kunststof bies. De map bevat verschillende vakken, drie elastische lussen, een notitieblok en een elastische pennenlus. Exclusief pen geleverd.
Artikelnummer: 0985
Documentenmap in A4 formaat is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze documentenmap in a4 formaat kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek a4 schrijfmappen.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Documentenmap in A4 formaat


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Documentenmap in A4 formaat. Bekijk de rubriek A4 Schrijfmappen voor meer alternatieven.

3,50
(14)
Actuele voorraad: 1698
9,27
(2)
Actuele voorraad: 2039
3,45
(1)
Actuele voorraad: 12996
15,77
(2)
Actuele voorraad: 723
13,26
(3)
Actuele voorraad: 3019
6,91
Actuele voorraad: 1448
13,67
Binnenkort leverbaar
12,34
Actuele voorraad: 1787
Bekijk meer Schrijfmappen

Monster van documentenmap in a4 formaat aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de documentenmap in a4 formaat (artikel 0985) bedraagt de stuksprijs à € 3,50 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over documentenmap in a4 formaat


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Documentenmap in A4 formaat. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor documentenmap in a4 formaat


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Documentenmap in A4 formaat? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!