Lederen schrijfmappen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Lederen schrijfmappen

Bedrukte lederen schrijfmappen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Lederen schrijfmappen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte schrijfmappen, lederen schrijfmappen en relatiegeschenken. Wilt u lederen schrijfmappen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Lederen schrijfmappen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Lederen schrijfmappen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van lederen schrijfmappen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte lederen schrijfmappen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij lederen schrijfmappen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over lederen schrijfmappen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van schrijfmappen, bedrukte lederen schrijfmappen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek lederen schrijfmappen

Wij bestelden documentenmappen voor onze docenten. Het was heel prettig dat we een vaste contactpersoon kregen toegewezen, heel persoonlijk contact, snelle reacties. Mappen zijn keurig bedrukt, worden zeer goed ontvangen. Ook afhandeling m.b.t. facturatie vonden wij zeer correct en persoonlijk. We komen graag nog een keer terug!

We wilden voor onze freelance docenten een persoonlijk geschenk meegeven wat ook nuttig was. De schrijfmappen zijn zeer mooi, bedrukt met ons logo en apart geleverd in een doos. De klantgerichtheid, flexibiliteit en snelle levering van Multigift zorgen ervoor dat we het bedrijf aanprijzen bij onze relaties en maakt dat we naar de toekomst toe nog zullen bestellen bij Multigift.

Op ons Netwerk Event, dat plaatsvond op van 24 en 25 september 2012 in Amsterdam, wilden wij onze deelnemers graag een mooie documentenmap aanbieden met de naam van ons bedrijf erop. Na verschillende websites van aanbieders te hebben bekeken, viel het ons op dat Relatiegeschenken.eu een mooi divers aanbod had tegen goede prijzen. Een telefoontje naar MultiGift (Relatiegeschenken.eu) leerde dat het personeel heel klantgericht en vriendelijk is en ook echt meedenkt om het het juiste artikel en de juiste opdruk te kiezen. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om via Relatiegeschenken.eu onze documentenmappen te bestellen. Dat bleek een goede keuze te zijn! De lederen documentenmappen met ons...

9,27
(2)
Actuele voorraad: 1405
15,77
(2)
Actuele voorraad: 592
6,66
Actuele voorraad: 2921
21,81
(1)
Actuele voorraad: 239
13,26
(3)
Actuele voorraad: 2209
17,48
Actuele voorraad: 3755
16,53
Actuele voorraad: 1850
16,70
Actuele voorraad: 210