Sleutelhangers met stressbal bedrukken met logo

Sleutelhangers met stressbal

Bedrukte sleutelhangers met stressbal zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Sleutelhangers met stressbal zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte sleutelhangers, sleutelhangers met stressbal en relatiegeschenken. Wilt u sleutelhangers met stressbal laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Sleutelhangers met stressbal bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Sleutelhangers met stressbal bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van sleutelhangers met stressbal of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte sleutelhangers met stressbal van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij sleutelhangers met stressbal kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over sleutelhangers met stressbal of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van sleutelhangers, bedrukte sleutelhangers met stressbal en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek sleutelhangers met stressbal

Al 7 jaar lang bestaat het VAKANTIEMUSEUM op onze SBO-school, De Kimkiel. Elk jaar krijgt iedereen, die met de school te maken heeft - kinderen, collega’s, taxichauffeurs, stagiaires - een vakantieopdracht. Elk jaar geven we iets mee en vragen we om iets te doen/of iets te verzamelen in de vakantie: een flesje water, een bakje zand vullen, een ansichtkaart versturen vanaf je vakantie/thuis adres met de bijgesloten postzegel, van de meegegeven euro een lekker ijsje kopen en dáár een foto maken, of met je vriend(innet)je, vader/moeder of opa/oma samen bellen blazen en dáár een foto van maken. Na de zomer richten we dan jaarlijks een vakantiemuseum in met al die beelden. Met die beelden doen...

Voor onze open dag wilden we graag de anti-stress sleutelhanger hartjes. Het was kort dag en als we het via de webshop zouden bestellen zou het niet op tijd komen. We hebben telefonisch contact gezocht en overlegt en het is toch gelukt. Fijne snelle service, prettig te woord gestaan en ze denken mee in de mogelijkheden. Binnen 3 werkdagen hadden we alle 1000 sleutelhangers in huis. Ruim op tijd voor onze open dag. En ze zijn mooi!

Wij zijn met het huisje, de levering en de communicatie vooraf en tijdens het proces heel tevreden. De anti-stress huisjes zijn zeer stabiel. De druk op het dak staat er mooi op en de levering ging heel snel. De communicatie per mail met de medewerkers, ging super snel. Nooit hoef je te wachten op antwoord.

0,30
(34)
Actuele voorraad: 20775
0,40
(21)
Actuele voorraad: 39244
0,40
(12)
Actuele voorraad: 117758
0,65
(5)
Actuele voorraad: 13988
0,50
(9)
Actuele voorraad: 6260
0,50
(10)
Actuele voorraad: 26128
0,65
(12)
Actuele voorraad: 5497
0,50
(7)
Actuele voorraad: 2999
0,50
(3)
Actuele voorraad: 4264
0,65
(9)
Actuele voorraad: 459
0,39
Actuele voorraad: 150980
0,39
Actuele voorraad: 60911
0,56
Actuele voorraad: 47875