Kunststof spaarpotten bedrukken met logo | MultiGift.nl

Kunststof spaarpotten

Bedrukte kunststof spaarpotten zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Kunststof spaarpotten zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte spaarpotten, kunststof spaarpotten en relatiegeschenken. Wilt u kunststof spaarpotten laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Kunststof spaarpotten bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Kunststof spaarpotten bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van kunststof spaarpotten of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte kunststof spaarpotten van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij kunststof spaarpotten kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over kunststof spaarpotten of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van spaarpotten, bedrukte kunststof spaarpotten en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek kunststof spaarpotten

Transparante spaarvarken besteld als bedankje voor het kinderfeestje van mijn kind. Helemaal leuk met een handig schroefdopje. Het spaarvarken gevuld met een snoep en een klein speeltje. Kind en volwassen waren verrast. De spaarvarkens waren binnen een dag bezorgd, waardoor ik voldoende tijd had om het bedankje met mijn kind voor te bereiden. Helemaal top die bezorging van multigift!

Wij zijn zeer tevreden over jullie service en de snelle response op onze offerteaanvraag. Alles werd heel goed opgevolgd door jullie. De gevraagde aanpassingen werden dan ook heel snel verwerkt en het voorbeeld werd ons terug opgestuurd. Na het akkoord kregen wij onze bestelling zoals beloofd heel snel toegeleverd aan onze firma. De spaarpotten zaten individueel verpakt en de bedrukking was mooi afgewerkt. Dank u voor de vriendelijke en snelle service!!!

Onze toekomstige bewoners van Nul-Op-de-Meter (NOM) woningen krijgen bij een toewijzing deze spaarpot om vast een centje opzij te zetten voor de kosten die een verhuizing met zich meebrengt. Wonen zij eenmaal in de NOM-woning, dan kunnen ze besparen op hun energiekosten. Het geld wat daardoor overblijft, kan weer in de spaarpot :-)

1,00
(49)
Actuele voorraad: 17202
0,50
(8)
Actuele voorraad: 68034
0,78
(2)
Actuele voorraad: 67954
1,00
(3)
Actuele voorraad: 5741
0,76
Actuele voorraad: 14367
0,83
(1)
Actuele voorraad: 17130
1,15
(1)
Actuele voorraad: 3465
1,19
Actuele voorraad: 644
2,29
(8)
Actuele voorraad: 6139
0,81
(2)
Actuele voorraad: 9608
0,98
Actuele voorraad: 50130
1,81
Actuele voorraad: 40000
2,18
Actuele voorraad: 30000
1,76
Actuele voorraad: 10000