Spaarpotten van keramiek bedrukken met logo | MultiGift.nl

Spaarpotten van keramiek

Bedrukte spaarpotten van keramiek zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Spaarpotten van keramiek zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte spaarpotten, spaarpotten van keramiek en relatiegeschenken. Wilt u spaarpotten van keramiek laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Spaarpotten van keramiek bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Spaarpotten van keramiek bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van spaarpotten van keramiek of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte spaarpotten van keramiek van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij spaarpotten van keramiek kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over spaarpotten van keramiek of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van spaarpotten, bedrukte spaarpotten van keramiek en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek spaarpotten van keramiek

Wat was ik blij met de aankomst van die prachtige spaarvarkentjes. De klanten zijn er dol op. We geven er ongeveer 300 per jaar weg. Voor dat geld krijgen we heel veel goodwill. Klanten waarderen het heel erg. We laten ze niet bedrukken. Nergens voor nodig. Men vergeet nooit meer waar dat varkentje vandaan komt. Bedankt Paul! Edwin van Noort, RegioBank Zuidwolde, RegioBank de Wijk, RegioBank Ruinen.

Een ongelooflijk leuk artikel voor een fijne prijs. De spaarvarkens zijn allemaal met de hand geschilderd. Elk varkentje is anders. Prachtig. We hebben er 40 in de vitrine staan. Klanten staan regelmatig met de duim omhoog. Ik zeg doen. Ze hebben trouwens nog meer leuke spullen! Kijk maar eens op de site.

Na wat omzwervingen bij Multigift aangekomen. Wat een verademing. Ruime keuze, prettige website en alles tegen een goede prijs. Omdat ik snel de artikelen nodig had, toch maar even gebeld. Zeer vriendelijk te woord gestaan en de gewenste levertijd was mogelijk. Daarna alles snel in orde gemaakt en inderdaad werden de spaarpotten netjes op tijd geleverd, zelfs nog een dag eerder dan besproken. Erg fijn.