Spaarvarkens bedrukken met logo | MultiGift.nl

Spaarvarkens

Bedrukte spaarvarkens zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Spaarvarkens zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte spaarpotten, spaarvarkens en relatiegeschenken. Wilt u spaarvarkens laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Spaarvarkens bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Spaarvarkens bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van spaarvarkens of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte spaarvarkens van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij spaarvarkens kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over spaarvarkens of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van spaarpotten, bedrukte spaarvarkens en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek spaarvarkens

Transparante spaarvarken besteld als bedankje voor het kinderfeestje van mijn kind. Helemaal leuk met een handig schroefdopje. Het spaarvarken gevuld met een snoep en een klein speeltje. Kind en volwassen waren verrast. De spaarvarkens waren binnen een dag bezorgd, waardoor ik voldoende tijd had om het bedankje met mijn kind voor te bereiden. Helemaal top die bezorging van multigift!

De spaarvarkens had ik besteld voor een campagne activiteit in de plaatselijke politiek. Bezorging en communicatie was dik in orde. De kwaliteit van de spaarvarkens is ook prima. Ze zitten netjes per stuk verpakt in een plasticzakje en en doosje. Ik had geen opdruk besteld in de veronderstelling het ook met een sticker (7x4cm) af te kunnen. Dat viel wat tegen omdat het varken rond loopt. Hierdoor kreeg ik vouwen in de sticker. Volgende keer toch maar iets meer uitgeven voor een beter eindresultaat!

Dit artikel is erg schattig te noemen. Wij hebben het gebruikt om geld in te zamelen voor ons voedsel project in Cuba. We hebben hier een boerderij die voedsel produceert voor arme gezinnen en oudere mensen. Ook zorgt deze boerderij voor een stukje werkgelegenheid. Het geld dat wij hebben ingezameld met deze spaarvarkentjes hebben we gebruikt voor de bouw van een varkenshok.

1,00
(49)
Actuele voorraad: 16952
0,50
(8)
Actuele voorraad: 67974
1,00
(18)
Actuele voorraad: 2170
0,78
(2)
Actuele voorraad: 82360
0,75
(16)
Actuele voorraad: 3697
1,34
(1)
Actuele voorraad: 14880
0,76
Actuele voorraad: 14262
0,83
(1)
Actuele voorraad: 15282
1,17
Actuele voorraad: 266
0,81
(2)
Actuele voorraad: 7829
0,98
Actuele voorraad: 44965
1,81
Actuele voorraad: 40000
0,97
Actuele voorraad: 30428