Bellenblaas en handklapper in één 956

Bellenblaas en handklapper in één

Bellenblaas (ca. 50 ml) en handklapper in één. Assorti geleverd.
Artikelnummer: 956
Bellenblaas en handklapper in één is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze bellenblaas en handklapper in één kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek pinksteren.

Dit relatiegeschenk is nog niet beoordeeld. U kunt de eerste zijn om dit artikel te beoordelen!

Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Bellenblaas en handklapper in één


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Bellenblaas en handklapper in één. Bekijk de rubriek Buitenspeelgoed voor meer alternatieven.

0,41
(1)
Actuele voorraad: 48004
0,44
(3)
Actuele voorraad: 10386
0,33
(4)
Binnenkort leverbaar
0,63
(6)
Actuele voorraad: 3619
0,24
(1)
Actuele voorraad: 72031
0,57
Actuele voorraad: 18173
0,83
(1)
Actuele voorraad: 1911
0,85
Actuele voorraad: 52818
Bekijk meer Speelgoed

Monster van bellenblaas en handklapper in één aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de bellenblaas en handklapper in één (artikel 956) bedraagt de stuksprijs à € 0,39 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over bellenblaas en handklapper in één


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Bellenblaas en handklapper in één. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor bellenblaas en handklapper in één


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Bellenblaas en handklapper in één? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!