Heupflessen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Heupflessen

Bedrukte heupflessen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Heupflessen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte sport en vrije tijd artikelen, heupflessen en relatiegeschenken. Wilt u heupflessen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Heupflessen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Heupflessen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van heupflessen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte heupflessen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij heupflessen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over heupflessen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van sport en vrije tijd artikelen, bedrukte heupflessen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek heupflessen

Contact gezocht met het bedrijf over de mogelijkheden voor een bestelling van een groot aantal heupflessen met gravering voor de wintersport. Altijd snel een keurige reactie en er werd ook meegedacht. Over het product zelf ben ik dan ook erg tevreden en ik zou dan ook zeker MultiGift aanraden aan al mijn vrienden en familie. Bedankt.

Omdat wij met een aantal studenten op wintersport gingen, hebben wij 50 heupflacons besteld. Het viel mij op dat het contact en de service van MultiGift snel, professioneel en bovendien leuk is! Je kan laagdrempelig contact met ze opnemen en de medewerkers van MultiGift helpen je efficiënt en met een lach. Al met al een aanrader voor ieder die houdt van goede en efficiënte service voor een goede prijs!

Recent was er bij een relatie behoefte aan een kleine oplage RVS heupflacons inklusief een eigen lasergravering. De blanco heupflacons in een mooie kwaliteit werden weer pijlsnel in blanco uitvoering uitgeleverd door Multigifts. Het is fijn om terug te kunnen vallen op een toeleverancier die inmiddels zijn sporen heeft verdient.

2,24
(17)
Actuele voorraad: 22078
5,55
(1)
Actuele voorraad: 7896
4,06
(1)
Actuele voorraad: 18800
5,49
(4)
Binnenkort leverbaar
7,68
Actuele voorraad: 3415
12,97
Actuele voorraad: 1438
6,32
Actuele voorraad: 207
8,67
Actuele voorraad: 2209
2,27
Actuele voorraad: 297