Heupflessen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Heupflessen

Bedrukte heupflessen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Heupflessen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte sport en vrije tijd artikelen, heupflessen en relatiegeschenken. Wilt u heupflessen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Heupflessen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Heupflessen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van heupflessen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte heupflessen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij heupflessen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over heupflessen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van sport en vrije tijd artikelen, bedrukte heupflessen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek heupflessen

Omdat wij met een aantal studenten op wintersport gingen, hebben wij 50 heupflacons besteld. Het viel mij op dat het contact en de service van MultiGift snel, professioneel en bovendien leuk is! Je kan laagdrempelig contact met ze opnemen en de medewerkers van MultiGift helpen je efficiënt en met een lach. Al met al een aanrader voor ieder die houdt van goede en efficiënte service voor een goede prijs!

Recent was er bij een relatie behoefte aan een kleine oplage RVS heupflacons inklusief een eigen lasergravering. De blanco heupflacons in een mooie kwaliteit werden weer pijlsnel in blanco uitvoering uitgeleverd door Multigifts. Het is fijn om terug te kunnen vallen op een toeleverancier die inmiddels zijn sporen heeft verdient.

Prima fles, super levering. binnen enkele dagen in huis. Order afhandeling en betaling vlekkeloos verlopen. Fles is simpel maar precies waar voor je geld. Heel robuust en een prima dop! Aanrader. Jammer dat de gemiddelde prijs met BTW en verzendkosten €4 wordt. maar dan nog prima waar voor het geld.

2,50
(14)
Actuele voorraad: 17431
6,15
Actuele voorraad: 4506
4,09
(1)
Actuele voorraad: 8773
5,49
(4)
Actuele voorraad: 6901
7,73
Actuele voorraad: 2329
12,97
Actuele voorraad: 659
6,36
Actuele voorraad: 2448
8,73
Actuele voorraad: 1681
2,27
Actuele voorraad: 1225