Kompassen bedrukken met logo | MultiGift.nl

Kompassen

Bedrukte kompassen zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Kompassen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte sport en vrije tijd artikelen, kompassen en relatiegeschenken. Wilt u kompassen laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Kompassen bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Kompassen bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van kompassen of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte kompassen van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij kompassen kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over kompassen of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van sport en vrije tijd artikelen, bedrukte kompassen en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek kompassen

Goed product, goede service. Heb voor een bijeenkomst dit kompas gekocht. MultiGift’s website is erg gebruikersvriendelijk, alle informatie duidelijk aanwezig. Ik had nog een vraag en ben prompt telefonisch geholpen. Snelle levering en goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik bestel zeker vaker bij MultiGift.

Kompasjes zijn een leuke kleinigheid als cadeautje/ aandenken na een scoutingactiviteit voor de kinderen in de leeftijd van 7-11 jaar. Netjes, snel en adequaat geholpen tijdens het proces van bestellen. Ook de service/ nazorg, toen bleek dat er een aantal komapssen defect bleken te zijn verscheept, was erg prettig en snel.

Voor onze basisschool is het eind van het schooljaar altijd weer een feestje. Dit jaar kregen ze op de laatste schooldag een karabijnhaak met kompas mee, met een vakantiegroet van ons team (om ze de weg terug naar school te wijzen na de vakantie). Hartstikke leuk natuurlijk. De kompasjes moet je voor deze prijs natuurlijk niet te serieus nemen, want anders misten we nu een flink aantal leerlingen. Niettemin een hartstikke leuk hebbedingetje voor een basisschoolprijsje!

0,63
(6)
Actuele voorraad: 3711
0,26
(7)
Actuele voorraad: 108546
0,83
(1)
Actuele voorraad: 2162
0,22
Actuele voorraad: 17577
0,37
(4)
Actuele voorraad: 7145
5,85
(1)
Actuele voorraad: 105
3,23
(1)
Actuele voorraad: 6
2,60
Actuele voorraad: 1737
4,90
(1)
Actuele voorraad: 2714
2,26
Actuele voorraad: 4664