Golf accessoires bedrukken met logo | MultiGift.nl

Golf accessoires

Bedrukte golf accessoires zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Golf accessoires zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte sport en vrije tijd artikelen, sport artikelen, golf accessoires en relatiegeschenken. Wilt u golf accessoires laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Golf accessoires bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Golf accessoires bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van golf accessoires of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte golf accessoires van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij golf accessoires kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over golf accessoires of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van sport en vrije tijd artikelen, bedrukte sport artikelen, golf accessoires en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek golf accessoires

Voor de merchandise van ons jaarlijkse golfevent hebben wij diverse offertes aangevraagd bij verschillende relatiegeschenken leveranciers maar kwamen uiteindelijk toch uit op Multigift. Multigift biedt niet alleen een zeer scherpe prijs maar vooral ook een vriendelijke & snelle service. Multigift verzorgde op zeer professionele wijze het gehele proces van ontwerp tot levering met duidelijke tussentijdse comunicatie. Het eindresultaat mag er zijn en de volgende keer zullen wij zeker weer bij Multigift bestellen.

Supersnelle service en goede kwaliteit van de paraplu's. Na telefonisch overleg de juiste gevonden. Multigift dacht in positieve zin mee om door het woud van plu's de juiste te zoeken. Geen regen met Multigift, maar stralende zonneschijn en tevreden ontvangers van het kado (de plu's kunnen ook weer ingeklapt worden).

De handdoek is van een dunnere kwaliteit maar met goede afwerking. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben offertes van andere leveranciers aangevraagd maar komen toch altijd weer terug bij Multigift. Met name het borduren van ons bedrijfslogo op de handdoek is van hoge kwaliteit. Multigift geeft goede klantenservice en snelle levering. Een aanrader!