Basic rugzak met koordsluiting fuchsia 75009

Basic rugzak met koordsluiting

Ruime lichtgewicht rugzak met koordsluiting

Dit schrijven klanten over deze basic rugzak met koordsluiting

Voor onze teambuildingdag met een beperkt budget hadden wij super goed geprijsde oranje rugzakjes besteld omdat wij op de tandem naar ons middagprogramma Ik hou van Holland gingen. Ze waren binnen een paar dagen afgeleverd, keurig verpakt. Het zag er die dag gezellig en zonnig uit, oranje met lekkers gevulde rugzakjes op de fiets door de stad. Geweldig geslaagd!!

Wij hadden blauwe rugtasjes besteld en niet de donker blauwe, zoals aangegeven op de orderbevestiging. Heb hierover gebeld met Multigift. We hebben daarna een gewijzigde aanvraag gekregen met daarop vermeld blauwe rugtasjes. Geleverd zijn zijn helaas toch de donker blauwe. De tijd was helaas te kort om dit nog terug te draaien.

Artikelnummer: 75009
Basic rugzak met koordsluiting is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze basic rugzak met koordsluiting kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek goedkope rugzakken.
Wij hebben gekozen voor de witte rugzak met daarop ons eigen logo om uit te delen als promotiemateriaal. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en de goede service van Multigift!
Gevuld met wat lekkers geven we hiermee blijk van onze waardering voor de vrijwilligers die helpen bij de Texel Halve marathon. Opdruk is uitstekend en levertijd conform afspraak, super!!
Voor onze teambuildingdag met een beperkt budget hadden wij super goed geprijsde oranje rugzakjes besteld omdat wij op de tandem naar ons middagprogramma Ik hou van Holland gingen. Ze waren binnen een paar dagen afgeleverd, keurig verpakt. Het zag er die dag gezellig en zonnig uit, oranje met lekkers gevulde rugzakjes op de fiets door de stad. Geweldig geslaagd!!
Wij hadden blauwe rugtasjes besteld en niet de donker blauwe, zoals aangegeven op de orderbevestiging. Heb hierover gebeld met Multigift.
We hebben daarna een gewijzigde aanvraag gekregen met daarop vermeld blauwe rugtasjes. Geleverd zijn zijn helaas toch de donker blauwe. De tijd was helaas te kort om dit nog terug te draaien.
Voor het jubileum van onze kinderboerderij hebben wij groene rugzakjes besteld. De opdruk ziet er uitstekend uit en de levering was al binnen 1 week! Prima prijs/ kwaliteit verhouding, Super!
Het enige nadeel is dat het een vrij 'doorzichtige' rugzak is. Verder is de prijs/ kwaliteitsverhouding super. Een aanrader.
Leuke tasjes die kinderen als gymtasjes kunnen gebruiken. Logo is duidelijk zichtbaar. Contact met multigift is ook altijd goed, reageren altijd snel per mail en helpen ook meedenken!
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Basic rugzak met koordsluiting


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Basic rugzak met koordsluiting. Bekijk de rubriek Rugzakjes met koordsluiting voor meer alternatieven.

0,50
(92)
Actuele voorraad: 201999
0,60
(2)
Actuele voorraad: 161150
0,56
(22)
Actuele voorraad: 437005
0,62
(1)
Actuele voorraad: 47325
0,47
Actuele voorraad: 142707
0,58
(9)
Actuele voorraad: 18176
0,54
(3)
Actuele voorraad: 353057
Bekijk meer Tassen

Monster van basic rugzak met koordsluiting aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de basic rugzak met koordsluiting (artikel 75009) bedraagt de stuksprijs à € 0,77 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over basic rugzak met koordsluiting


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Basic rugzak met koordsluiting. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor basic rugzak met koordsluiting


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Basic rugzak met koordsluiting? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!