Make-up accessoires bedrukken met logo | MultiGift.nl

Make-up accessoires

Bedrukte make-up accessoires zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Make-up accessoires zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte verzorgingsartikelen, make-up accessoires en relatiegeschenken. Wilt u make-up accessoires laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Make-up accessoires bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Make-up accessoires bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van make-up accessoires of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte make-up accessoires van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij make-up accessoires kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over make-up accessoires of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van verzorgingsartikelen, bedrukte make-up accessoires en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek make-up accessoires

Ik vind het super mooie spiegeltjes, ik laat daarbij 'rondjes' drukken die precies in het spiegeltje passen en dat zijn dan zo mijn cadeaubonnen. Een originele leuke manier van cadeaubonnen schrijven, ipv de saaie standaard bonnen in een envelopje. De service bij jullie vind ik ook fijn, lekker snel ook!

Heb twee weken geleden spiegeltjes besteld waar een logo op moest. Nu had ik geen goed formaat logo en er was spoed bij dus werd het logo snel aangepast door Multigift om zo toch de artikelen tijdig te kunnen maken en te kunnen leveren. Nu waren de spiegeltjes links en rechts niet helemaal oké wat betreft het klepje waar de batterijen achter zitten en ook daarvoor werd direct de service aangeboden om er naar te kijken om tot een oplossing te komen.

De spiegeltjes besteld voor het promoten van mijn huidtherapeutische praktijk op een ladies night met de tekst 'Hello gorgeous'. Stond er allemaal perfect op in mijn gewenste letterkleur en lettertype... :) Goede prijs/kwaliteit verhouding (vooral voor een jong zelfstandig ondernemer), hierdoor kon ik ze gratis meegeven aan geïnteresseerden.

0,17
(10)
Actuele voorraad: 12320
0,49
(1)
Actuele voorraad: 64315
1,32
(1)
Actuele voorraad: 61898
1,23
(2)
Actuele voorraad: 21789
1,61
(1)
Actuele voorraad: 7091
2,25
Actuele voorraad: 4028