Manicure accessoires bedrukken met logo | MultiGift.nl

Manicure accessoires

Bedrukte manicure accessoires zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Manicure accessoires zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. MultiGift.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte verzorgingsartikelen, manicure accessoires en relatiegeschenken. Wilt u manicure accessoires laten bedrukken met logo? Ook daarvoor bent u bij MultiGift.nl aan het juiste adres. Manicure accessoires bedrukken wij tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk.

Manicure accessoires bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van manicure accessoires of wilt u vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel voor bedrukte manicure accessoires van ons ontvangen? Stuur ons dan uw wensen. Wij laten u graag zien hoe fraai wij manicure accessoires kunnen bedrukken met uw logo. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u tot niets. Heeft u vragen over manicure accessoires of over andere reclameartikelen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van verzorgingsartikelen, bedrukte manicure accessoires en andere relatiegeschenken.

Dit schrijven klanten over relatiegeschenken uit de rubriek manicure accessoires

Het setje is zeer goed ten opzichte van de prijs. De cliënten waren er erg blij mee en het is al veelvuldig gebruikt bij een ieder! Stevige schaartjes en een goed pincet! De service was ook zeer goed en snel. Door een misverstand kon de eerste bestelling niet geleverd worden. In overleg met de medewerker samen naar wat anders gezocht en naar mijn inziens een betere keus!

Elk jaar met de feestdagen geef ik mijn klanten een leuke attentie mee. Ik probeer altijd iets te vinden waar de mensen wat aan hebben en wat ze ook zullen gebruiken. Dit keer had ik voor een hele leuke prijs de zebraprint nagelvijlen in koker besteld. Hier had ik een leuk pakketje van gemaakt, en deze viel heel goed in de smaak. Zo heb je altijd een vijl in je tas en door de koker blijft hij langer goed te gebruiken. Makkelijk online te bestellen en ik had ze binnen een paar dagen in huis. Een aanrader dus!!

Dit manicure setje is een leuk setje wat gezien mag worden en een degelijke uitstraling heeft voor weinig geld. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Hier kan je klanten blij mee maken en is uitermate geschikt voor in de tas / auto / mee op reis en evt. jas/colbert. Zo heb je altijd de juiste gereedschap bij je om er verzorgd en goed uit te zien. Handen verdienen aandacht. Je parade plaatje voor goede contacten.

1,42
Actuele voorraad: 492
0,94
Actuele voorraad: 10944
1,47
(2)
Actuele voorraad: 2793
1,77
Actuele voorraad: 14113
6,00
Actuele voorraad: 2189
2,24
Actuele voorraad: 11123
0,83
Actuele voorraad: 13128
0,82
Actuele voorraad: 7990
1,72
Actuele voorraad: 25905