Wie zijn wij?

MultiGift Relatiegeschenken BV (MultiGift.nl) is een internationale groothandel en importeur van promotieartikelen en relatiegeschenken. Bij MultiGift.nl bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment relatiegeschenken tegen scherpe prijzen en snelle levertijden.

Historie
MultiGift Relatiegeschenken is opgericht in 1993. In 1995 waren wij als één van de eerste relatiegeschenken bedrijven aan het pionieren op het internet. Dit pionieren is uitgegroeid tot een solide internationale relatiegeschenken groothandel, gespecialiseerd in de online verkoop van promotionele artikelen, relatiegeschenken en premiums. MultiGift is gevestigd in Noordwijk (ZH), centraal gelegen in de randstedelijke driehoek Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Onze medewerkers
De meeste medewerkers van MultiGift Relatiegeschenken BV werken al vele jaren voor MultiGift. Onze medewerkers zijn daardoor zeer ervaren en hebben goede band opgebouwd met vele klanten. Wij kennen de wensen en behoeften van onze klanten, want bij MultiGift bent u geen nummer. Iedere opdracht wordt altijd persoonlijk door één van onze ervaren account managers behandeld. Ondanks dat wij focussen op de online verkoop van relatiegeschenken, vinden wij persoonlijk contact met onze klanten namelijk zeer belangrijk.

Waar staan wij voor
Gemak voor klanten, want onze missie is om u alle zorgen uit handen nemen. U heeft immers andere bezigheden. Bestel uw relatiegeschenken bij MultiGift, dan zorgen wij voor een vlekkeloze aflevering. Snelle levertijden, kwaliteit, scherpe prijzen en een professionele zorgeloze afhandeling van orders zijn ons handelsmerk. Neem gerust contact met ons op, want wij adviseren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden en onze maatoplossingen.

Specialist in bedrukken
De meeste relatiegeschenken bedrukken wij zelf. Daardoor bent u verzekerd van snelheid en scherpe prijzen. Heeft u vragen over het bedrukken van relatiegeschenken of heeft speciale wensen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een gratis en gedegen advies over het door u gewenste relatiegeschenk met bedrukking.

Onze ambities
Met gepaste trots durven wij te zeggen dat MultiGift in de afgelopen 25 jaar is uitgegroeid tot een begrip in de relatiegeschenken branche. Niet voor niets wonnen wij in 2016, 2017 & 2018 een gerespecteerde publieksprijs als beste online relatiegeschenken bedrijf en daar zijn we natuurlijk reuzetrots op. Maar onze ambities gaan veel verder, want ook in Europa willen we verder doorgroeien. Via de website MultiGift.com bedienen wij internationale klanten, met name uit de EU, maar ook uit de rest van de wereld hebben vele klanten de weg naar MultiGift gevonden. Wij hanteren aantrekkelijke vaste internationale verzendkosten en het is onze nadrukkelijke ambitie om snel te leveren tegen een scherpe prijs, ongeacht in welk land u bent gevestigd.

Populaire relatiegeschenken

0,44
(3)
Actuele voorraad: 10471
0,64
(12)
Actuele voorraad: 26895
0,44
(7)
Actuele voorraad: 78291
1,00
(5)
Binnenkort leverbaar
2,75
(11)
Actuele voorraad: 15055
1,95
(3)
Actuele voorraad: 11544
0,25
(4)
Actuele voorraad: 31938
9,90
(1)
CUSTOM MADE
0,09
(9)
Actuele voorraad: 208005
1,00
(5)
Uitverkocht